Yhdistyksen vuosinäyttely 2014

Taideyhdistys järjestää jäsenilleen vuosinäyttelyn perinteen mukaan Kulttuuritalo Jaatsilla.

Näyttely on avoinna 1 - 30.4.2014 ti – su klo 12-18.

Poikkeus keskiviikkona 23.4. klo 17.00 saakka.

Pirkanmaan Taidesuunnistus 10v tapahtuma on Jaatsilla 26 - 27.4 ja näyttely on silloin avoinna klo 11.00 alkaen. Sunnuntaina Taidekaraoke ja kahvitarjoilu molempina päivinä.

Näyttelyyn tuoduista teoksista esille laitettavat työt valitsee juryttäjänä (teosten valitsijana) toimiva kuvataiteilija Elina Kujansuu. Hän myös valitsee teoksen, joka ansaitsee kunniamaininnan perustelemastaan syystä.

Näyttelyyn tuotavat työt on oltava 2010 jälkeen valmistettuja, eikä aiemmin yhdistyksen näyttelyssä olleita. Töiden on oltava varustettuna teostiedoilla ja ripustuslangalla. Teostietolappuja saa Jaatsilta kun tulet.

Näyttelyyn voi tarjota 1-5 työtä, joista jurytysmaksu on 3,-euroa /kpl.

Näyttelyn työt vastaanotetaan perjantaina 28.3. Jaatsilla klo 16 – 18. Näyttelystä poisjääneet työt voi noutaa lauantaina klo 14-15.

Jaatsille jätetyt työt siirretään säilytystilojen puutteen vuoksi pois Jaatsilta ja siitä perimme 5,-e /työ. Näyttelyn purku on 2.5. klo 16-17.

Järjestämme näyttelyn aikana arpajaiset johon toivomme saavamme lahjoituksena taide palkinnon. Otamme kiitollisina vastaan taide lahjoituksia!

Avajaisjuhla on 9.4. klo 17.00 Jaatsilla. Näyttelyn tulee avaamaan kaupunginjohtaja Jarkko Malmberg.

Juhla jatkuu klo 18.30 tulevan konsertin esittelyllä ja klo 19.00 alkavalla Sakari Lipastin konsertilla.

Toivon että tulette avajaisjuhlaan jossa tarjoamme teille jotain pientä hyvää. Tervetuloa!