Vuosinäyttely ja Taidesuunnistus

Vuosinäyttely

Jäsenille tarkoitettu vuosinäyttely on Kulttuuritalo Jaatsilla 4.4.-28.4.2013 klo 12.00-18.00.

Töiden vastaanotto on tiistaina 2.4. klo 17-18 Jaatsilla.

Varusta työsi näyttelykuntoon, katso että ripustuslenkki on, pölyt pyyhitty ja teostiedot paperilla. Ei kolme vuotta vanhempia töitä näyttelyyn!

1-3 työtä /jäsen. Jyrytysmaksu on 3,-euroa työ.

Jyryttäjä on Ilona Raipala.

Taidesuunnistus

Taideyhdistys osallistuu jälleen Pirkanmaan taidesuunnistukseen, joka on 20.-21.4. Jaatsilla.

Tapahtuman vuoksi näyttely on poikkeavasti avoinna klo 11-18.

Sunnuntaina 21.4. Jaatsilla on lisäksi Äetsän musiikkiopiston opiskelijoiden musiikkiesityksiä ja  taidekaraokea. Tarkempi ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Molempina päivinä lauantaina ja sunnuntaina on tarkoitus näyttelyssä mukana olevien kuvan tekijöiden olla paikalla kertomassa teoksistaan ja taideharrastuksestaan.